3 baner er åpne, den fjerde åpner snart!

Foto: Valentin Balan/Unsplash

Banene 2, 3 og 4 er nå alle åpne for spill. Bane 2 bør spilles litt forsiktig på den første tiden, for den trenger mer tid til å sette seg. Bane 1 regner vi med å åpne for spill fra helgen av. Når nettet er satt opp er banen åpen.

Igjen oppfordrer vi alle medlemmer om å være flinke til å vanne banen før spill, og koste og vanne etter spill! Du finner mer informasjon om dette nederst på siden med banereglement.

Berg Tennisklubb er en medlemsklubb der det skal være lett å få spilletid ved oppmøte, vi vil derfor minne om følgende regler:

  1. Kun betalende medlemmer har lov til å benytte banene. Medlemmer har anledning til å spille med en gjest. Baneleie for gjesten er kr 100, som Vippses til 501838 – Berg Tennisklubb, før spill. Gjestespill skal som hovedregel foregå på bane 3 eller 4. Gjestespill gjelder også egne barn hvis dere ikke har familiemedlemskap.
  2. Banebytte skjer hver hele time.
  3. Husk alltid å henge opp medlemskortet ditt på tavlen! Hvis det ikke henger kort på tavlen kan ikke banen regnes som reservert, og spillere må vike for andre av klubbens medlemmer. Medlemmer kan ikke booke to påfølgende timer for sammen å stå på banen i 2 timer eller mer. Kommer det ingen etter dere kan dere selvsagt fortsette å spille. Kort skal kun henges opp samme dag som man skal spille.

    Det er mange som vil spille tennis om dagen, vi ber derfor om at vi alle tar hensyn til hverandre og respekterer klubbens regler, slik at alle som vil får spilletid.

    Vi ønsker alle klubbens medlemmer en god sesong!
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.