BANE 3 & 4 ÅPNER DENNE UKEN!

Endelig er tennissesongen i gang og vi åpner bane 3 fra og med mandag 26. april, og bane 4 fra tirsdag 27. april. Forhåpentlig tar det ikke mer enn en uke før alle fire baner er åpne for spill.


Barnereglene er oppdatert og utvidet, du finner dem her – vennligst les dem nøye. Vi oppfordrer også alle medlemmer til å følge oss på vår Facebook-side.

Vi legger mye ressurser i banene våre det er derfor viktig at alle behandler dem riktig. Disse første ukene er det også viktig å ikke spille for røft på dem, før de har fått satt seg skikkelig. Vi vil derfor understreke:,

  1. Ødeleggelser i dekket/grusen må fikses med en gang, det gjøres ved å trampe ned grusen som løsner og lager groper.
  2. Banene må vannes godt før bruk og kostes og vannes etter bruk. Du finner beskrivelse av hvordan dette gjøres under banereglement-fanen her på hjemmesiden.
  3. Du må melde fra så raskt som mulig til styret på e-post eller på Facebook-siden vår hvis linjer skulle løsne.
  4. Du må alltid ha med deg medlemskortet ditt når du skal spille, og henge det opp på tavlen. Medlemskortet ditt laster du ned fra din profil på MinIdrett. Henger det ikke medlemskort på tavlen kan ikke banen du spiller på regnes som reservert.
  5. Det er KUN medlemmer som har betalt medlemsavgift for sesongen 2021 som kan benytte Berg Tennisklubbs baner (Medlemmer kan ta med en gjest mot betaling, som vippses før spill).

    Det er mange som vil spille tennis nå, og vi opplever at en god del ikke-medlemmer spiller på banene våre. Slikt er vanskelig å unngå, men spesielt nå i starten av sesongen er banene svært sårbare. Ikke-medlemmer kan skade banene både pga. feil fottøy, og mangel på kunnskap om vanning og kosting. Hvis det ikke henger medlemskort på tavlen, og det er folk på banene, setter vi stor pris på om våre medlemmer spør høflig om de er medlemmer, og ber dem slutte å spille hvis de ikke er det.

    Vi ønsker alle medlemmer – gamle og nye – en fin sesong!

Styret i Berg Tennisklubb

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.