Bane 3 og 4 åpner 4 mai!

Foto: Alex Moises/Unsplash

Endelig er tennis-sesongen i gang og vi åpner bane 3 og bane 4 fra og med 4. mai. Forhåpentlig tar det ikke mer enn en uke før alle fire baner er åpne for spill.  

Grunnet Covid 19-situasjonen er banereglene oppdatert og utvidet, du finner dem her – vennligst les dem nøye. Vi oppfordrer også alle medlemmer til å følge oss på vår Facebook-side.

Vi har lagt ekstra ressurser i banene i år, det er derfor viktig at alle behandler banene korrekt. I tillegg er det helt spesielle smittevernregler som gjelder, vi vil derfor understreke at:

  1. Ødeleggelser i dekket/grusen må fikses med en gang, det gjøres ved å trampe ned grusen som løsner og lager groper.
  2. Banene må vannes godt før bruk og kostes etter bruk. Ha med egen antibac og bruk det før og etter du tar på vannslange eller kost.
  3. Du må melde fra så raskt som mulig til styret på e-post eller på Facebook-siden vår hvis linjer på bane 3 eller 4 skulle løsne.
  4. Du alltid må ha med deg medlemskortet ditt når du skal spille, og henge det opp på tavlen. Medlemskortet ditt laster du ned fra din profil på MinIdrett.
  5. Det er KUN medlemmer som har betalt medlemsavgift for sesongen 2020 som kan benytte Berg Tennisklubbs baner (normalt kan medlemmer ta med en gjest mot betaling).

Hvis du ikke har mottatt faktura for denne sesongen ber vi deg kontakte oss snarest mulig.

Hvis du ikke ønsker å være medlem lenger er det fint om du melder fra om det slik at vi kan slette deg fra våre lister.

Vi ønsker alle medlemmer – gamle og nye – en fin sesong!

Styret i Berg Tennisklubb

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.