BANE 5 ER ENDELIG TILBAKE!

Det er sannsynligvis over 30 år siden bane 5 ble spilt på sist. Nå har den gjenoppstått med kunstgrus, som innebærer at sesongen forlenges i begge ender.

Lørdag 2. juli kunne vi endelig invitere til gjenåpning av bane 5. Helt siden det nåværende styret tok over for rundt 5 år siden har vi lekt med tanken, men det var først for 1,5 år siden vi for alvor startet jobbingen med prosjektet. I fjor høst fikk vi godkjenning fra medlemmene, og i januar ble spaden satt i jorden.

Styreleder Kristoffer Haugen.

Banen har fått navnet «Per Hegna-banen», oppkalt etter Berg Tennisklubbs største spiller gjennom tidene. Per Hegna innehar imponerende 26 NM-titler og har også 8 kongepokaler. Han er fremdeles aktiv i klubben, men hadde dessverre ikke anledning til å være med på gjenåpningen den 2. juli.

Arve Sjølstad fra Norsk Tipping sa noen ord.

Norsk Tipping har bidratt med med nesten 300 000 i spillemidler til tilbakeføringen av banen, og det var derfor ekstra hyggelig at Arve Sjølstad tok turen fra Hamar for å være med på åpningen. I tillegg har vi fått frivillighetsmidler fra Nordre Aker bydel. Tusen takk også til prosjektgruppen, medlemmene og gode naboer!

Arve Sjølstad fra Norsk Tipping med styreleder Kristoffer Haugen.
Styremedlem Helle Tjaberg fikk æren av å klippe snoren og erklære banen for åpnet.
Christian Bevolden fra Mastersport har hatt ansvaret for å gjenoppbygge banen, her sammen med styreleder Kristoffer Haugen.
Klubbens yngre medlemmer fikk prøvespille banen sammen med vår nye coach Christoffer Bongard.
Styreleder Kristoffer Haugen testet serven.
Helle Tjaberg og Ina Bøe serverte Pimm’s.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.