BANE 5 SKAL NÅ BOOKES MED MATCHi

Fra og med tirsdag 9. august skal all booking av bane 5 – Per Hegna-banen – hos Berg Tennisklubb bli gjort via MATCHi – en onlinetjeneste – og app – for racketsport. For å booke i MATCHi trenger du en bruker i deres sentrale database.

HVIS DU ALLEREDE HAR EN MATCHi-BRUKER:

De som allerede har en MATCHi-bruker som de har benyttet til booking på andre baner vil bli automatisk koblet til Berg Tennisklubb hvis navn og e-post er likt begge steder. Hvis dette ikke er likt – logg inn i MATCHi og endre så det blir likt – det blir da endret så det er likt i andre klubber du har tilknytning til også. Fungerer det fortsatt ikke – ta kontakt med klubben.

HAR DU IKKE EN MATCHi-bruker:

Har du ikke en MATCHi-bruker skal du før sommeren ha mottatt invitasjon på e-post med lenke for å lage deg en MATCHi-bruker . IKKE gjør endringer i dataene du får tilsendt – registrer dem først så du har fått opprettet kontakt med klubben. Da kan du endre i MATCHi og endringen vil da også bli gjort automatisk i klubben.

PS! Har du ikke mottatt lenken – sjekk spam-boksen. Har du fortsatt ikke fått den – kan du gå inn på www.matchi.no og lage en profil, men husk at navn og e-post må være identisk for at du skal få kontakt med klubben. Ta kontakt på epost – hvis du ikke dukker opp som medlem, da kan det hende du er såpass nytt medlem at vi ikke har fått koblet deg til systemet ennå.

Når du har kontakt med klubben, kan du benytte din MATCHi-bruker til å søke opp klubben og booke.

NB! Det er ikke mulig å booke mer enn tre timer på bane 5 pr. uke. Det er også kun mulig å booke en og en time, det betyr at du først kan booke time en annen dag etter at du har spilt en booket time.

HUSK! Du skal kun ha en bruker i MATCHi, og med den kan du booke time i mer enn 1600 klubber og anlegg i mer enn 15 land. Du kan også søke etter noen som er på ditt eget nivå for å spørre om de vil spille.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.