Oppdatering vinter 2018

Vi har hatt problemer med hacking av den gamle hjemmesiden, og har derfor sett oss nødt til å sette opp en helt ny side, og vi har dermed fjernet en del av de gamle innleggene. Om dere har forslag til ting vi kan legge ut, eller som dere savner fra den gamle siden så si ifra. Alt er tatt vare på.

Litt info ellers:

  • Ny prosedyre for å bli ny medlem av Berg TK via MinIdrett (se medlemssiden).
  • Eksisterende medlemmer trenger ikke å foreta seg noe og vil motta i løpet av våren informasjon per e-post med medlemsfaktura via vårt nye system for medlemshåndtering i regi av KlubbAdmin/NIF.
  • Nytt kontonummer for klubben er: 1503.98.56163
  • Vi har også satt opp Grasrotandelen for Berg Tennisklubb hos Norsk Tipping. Så vi håper dere vil støtte klubben når dere tipper i fremtiden.
  • Rankinglisten og resultatene er fjernet, så vi starter på nytt for 2018 (men baserer oss ca. på forrige liste som utgangspunkt). Alle som ønsker å være med på denne må dog melde interesse på nytt.

For generelle spørsmål, innspill, henvendelser om utleie av klubbhus eller forslag til hjemmesiden, vennligst skriv en epost til bergtennisklubb@gmail.com, så kommer vi raskt tilbake med svar.

Mvh Styret i Berg TK

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.