Høstnytt + viktig info om KM, stigespill og bane 5!

Vi håper dere alle har hatt en fin sommer! Her kommer litt info om høstens hendelser:

Klubbmesterskapet har oppstart 29. august og avsluttes senest 12. september. Vi har to klasser: dame og herre. Meld dere på til bergtennisklubb@gmail.com

Det spilles lagkamper 22., 25. og 28. august, samt 4. og 11. september, det betyr at en del baner blir opptatt, vi henger opp lapper med tidspunkt på klubbhuset.

TENNISSTIGEN: Vi har foreløpig 12 påmeldte på damestigen og 9 påmeldte på herrestigen, men vil gjerne ha flere! Stigespill er et uhøytidelig og morsomt matchopplegg som kan gi deg enda flere tennispartnere. Du bestemmer selv hvor ofte og hvilke dager du spiller. Stigespillet er gratis og passer for alle nivåer som spiller med gul ball, og du velger selv nivå når du registrerer deg. Da velger du også hvilken tid som passer for deg å spille. Om du er bortreist eller har andre planer kan du selv velge å stå over en runde.

Meld dere på i dag!

Lenke til kvinnestigen:

https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/bergtennisklubb-women/10457/

Lenke til herrestigen:

https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/bergtennis-men/10456/

Foto: Unsplash

Bane 5: Vi har startet jobben med tilbakeføring av bane 5 til spillbar stand og prosjektgruppen skal ha første møte 23. august. Hvis du har lyst til å bidra i gruppen og mener du har nyttig kompetanse vi kan ha bruk for, så ta gjerne kontakt med oss. Vi trenger først og fremst folk som kan noe om søknader, finansiering, sponsormidler og byggeprosesser.

Så minner vi bare nok en gang om viktigheten av å vanne banene før og etter bruk, og feie etter bruk!

God tennishøst!

Styret i Berg Tennisklubb

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.