Klubbmesterskap 2017

Har du ikke fått epost om dette, og er medlem og har betalt kontingent for i år, så vennligst gi oss beskjed ved å sende en epost til bergtennisklubb@gmail.com, så oppdaterer vi mailinglisten. 
NÅR
Klubbmesterskapet starter i år lørdag 26.august og varer frem til søndag 3. september.  Vi prøver å ta hensyn til preferanser på dager og tid, og det er ikke krav at man må spille første helgen for å være med. Derimot prøver vi å kjøre mange kamper lørdagen, den 26.august, da vi vil ha en liten markering med mat og drikke, ifm at klubben er 80 år i år. Hvis det er dårlig vær lørdagen, blir første spilledag og markering søndag 27.august. Ellers spiller vi utover uken etter, stort sett på kvelder, så banene vil være mindre ledig enn ellers.
KLASSER
Vi spiller i følgende klasser.
•    Herre,
•    Dame,
•    Double  (åpen for både Herre og Dame),
•    Junior gutter og jenter
Det forutsettes minst 4 deltagere per klasse. Kampene spilles i best av tre sett.
B-TURNERING
For at deltagere får minst to kamper, vil vi også ha en B-turnering i klasser med nok påmelding.
PÅMELDING
•    NB! Frist torsdag 24.august kl 20. Spilletider klart fredag 25.august, på https://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=8D17F855-9836-4D22-B1AA-AC9377EA2066
•    Nevn evt. hvilke dager du ikke kan spille, så skal vi se om det kan tas hensyn til
 
BALLER
Deltagere holder selv baller. For finalene hentes balller i klubbhuset
RANKINGLISTE
I forbindelse med klubbmesterskapet minner vi om at vi har en rankingliste som vil være tellenede ved seedingen til single i klubbmesterskapet. Siste tellende resultat som blir gjeldende til klubbmesterskapet er 24.august. Om du ikke er på rankinglisten starter man nederst og må jobbe seg oppover.
 
Se link for regler: http://www.bergtennis.no/ranking/.
 
Send evt. resultat til bergtennisklubb@gmail.com.
Merk også at det er 2 premier på rankingturneringen, som avsluttes 24.august. Det er for den som ligger på 1.plass, og for den som har klatret flest plasser hittil i år (5 ballrør til hver). Hittil lite aktivitet i år, så her er det gode muligheter!
RESULTATER
Oppdaterte resultater etter kamper sendes til bergtennisklubb@gmail.com, og legges inn på linken:
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.