Klubbmesterskap og resterende lagkamper

Vi minner om at resterende lagkamper er lørdag 18.august og søndag 26.august. Da vil 3 av banene være opptatt fra kl 12 og 3-4 timer fremover.

Vi inviterer nå alle medlemmer til klubbmesterskap 2018.

Klubbmesterskapet starter i år lørdag 25.august og sluttdato er satt til søndag 9.september. Vi prøver å være ferdige tidligere enn 9.september, men setter opp en lengre periode slik at så mange som mulig kan være med, og for å ha litt buffer til evt. regndager. Vi satser på å være ferdig med første runde mandag 27.august, og 2.runde senest 30.august. Vi prøver å tilpasse oss tider etter preferanser, men kan du ikke spille de første 3 dagene (lør 25. t.o.m. man 27.august), ber vi deg om ikke å melde deg på, slik at det ikke blir store forsinkelser.
Vi spiller i følgende klasser.
•    Herre,
•    Dame,
•    Double (åpen for både Herre og Dame),
•    Junior gutter og jenter
Det forutsettes minst 4 deltagere per klasse. Kampene spilles i best av tre sett.
For at deltagere får minst to kamper, vil vi også ha en B-turnering i klasser med nok påmelding, men kun i single.
Påmelding sendes til bergtennisklubb@gmail.com, med «Påmelding KM» som subject. Det er gratis å være med. Frist er 23.august kl 20. Tider og trekning vil blir gjort den kvelden eller senest fredag 24.august. Nevn evt. hvilke dager du ikke kan spille, så skal vi se om det kan tas hensyn til
Deltagere holder selv baller. For finalene hentes baller i klubbhuset
I forbindelse med klubbmesterskapet minner vi om at vi har en rankingliste som vil være tellenede ved seedingen til single i klubbmesterskapet. Siste tellende resultat som blir gjeldende til klubbmesterskapet er 22.august. Om du ikke er på rankinglisten starter man nederst og må jobbe seg oppover.
 
 
Oppdaterte resultater etter kamper sendes til bergtennisklubb@gmail.com.

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.