Nytt medlemssystem er oppe og går!

Da er vi i gang med nytt medlemssystem og alle medlemmer skal ha fått en e-post med beskjed om at en betalingslenke for sesongkontingent er opprettet i Matchi. Sjekk gjerne spamfilteret ditt hvis du ikke finner den i vanlig e-post.

Det betyr at alle medlemmer må laste ned Matchi-appen. Hvordan det gjøres finner du her: https://playmore.matchi.com/guide-for-new-players

Vi ser at enkelte har Matchi-bruker på annen e-post enn den de har brukt i vårt gamle system. Vi forsøker å rydde litt opp i dette, men send oss gjerne beskjed hvis dere oppdager at det er sendt lenke på feil e-post.

NB! Om du har et familiemedlemskap vil det stå Senior på din betalingsanmodning selv om familiemedlemskapet er aktivt. Du må bare sjekke at prisen du skal betale er korrekt: familiemedlemskap koster kr 2900,- (2024).

Er du student, må du sende kopi av studentbevis til e-post: bergtennisklubb@gmail.com så endrer vi medlemstype og oppdaterer betalingslenken. 

Det vil ikke bli mulig å booke baner før kontingenten er betalt. Bane 5 er åpen allerede og vi håper å være i gang med forberedelsene til åpning av de fire grusbanene veldig snart. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.