Snart klar for ny sesong!

Kjære gamle og nye medlemmer i Berg Tennisklubb

Vi gleder oss til å snart kunne ønske velkommen til en ny sesong i Berg Tennisklubb!
Baneforberedelser begynner i disse dager, og det er ekstremt viktig at ingen verken spiller eller går på banene før e-post er mottatt om at sesongen er i gang, banene må få tid til å «sette seg».

Når banene åpner gjelder det fremdeles koronarestriksjoner, men egenorganisert trening 1 til 1 er tillatt. Vi oppfordrer derfor selvfølgelig fremdeles alle medlemmer til å ta hensyn til smittevernregler: Hold avstand til hverandre, og unngå fysisk kontakt. Husk god håndhygiene, og unngå å ta på mer enn det som er nødvendig. Det vil ikke være mulig å benytte klubbhuset eller garderobene der for noen medlemmer.

Her kommer litt informasjon om medlemskapet i Berg Tennisklubb

 1. Faktura for kontingent ble sendt ut torsdag 15. april. For nye medlemmer er det i tillegg fakturert innmeldingsavgift. Hvis du ikke har mottatt faktura på epost; kontakt oss på: bergtennisklubb@gmail.com.
 2. Kontingenten må være betalt og medlemskort må være skrevet ut (via MinIdrett) for å kunne henges på bookingtavlen som henger på klubbhuset, før man kan spille. Ta kontakt på bergtennisklubb@gmail.com hvis du trenger hjelp.
 3. Er du blitt fakturert en type medlemskontingent, som du mener er feil (f.eks. senior og du er en del av en familie), vennligst ta kontakt med oss så retter vi opp i dette. Minner om at alle familiemedlemskap krever at hvert enkelt familiemedlem søker medlemskap via MinIdrett.
 4. Betalingsfrist er satt til 14 dager etter mottatt faktura. Husk å melde fra så raskt som mulig hvis du ikke lenger ønsker å være medlem.
 5. Hvis du ankommer banene med bil, er det ikke tillatt å parkere verken i stikkveien inn mot banene eller langs banene. Det er beboerparkering i Irisveien og andre veier i nærområdet.
 6. Banene må vannes før bruk og kostes etter bruk. Trekk slangene ut nok til at du kommer rundt. Unngå at det «dumpes» masse vann midt på banene. Er du usikker på hvordan det gjøres, send oss en e-post, og spør, eller sjekk hjemmesiden vår: bergtennis.no.
 7. Bruk tennissko! Joggesko eller tilsvarende sko med knotter og ujevn såle ødelegger grusbelegget på banene og er strengt forbudt. Bruk tennissko med flat såle.
 8. Husk å alltid å henge opp medlemskortet ditt på tavlen! Hvis det ikke henger kort på tavlen kan ikke banen regnes som reservert. Reservasjon av bane gjelder for en time fra hver påbegynte hele time, det er kun mulig å reservere en time av gangen.
 9. Viktig: Hvis du ønsker å spille med ikke-medlemmer, skal dette forhåndsbetales til vår VIPPS konto #501838. Det koster 100 kr pr. time pr. ikke-medlem.
  Følg oss gjerne på vår Facebook-side eller på bergtennis.no – sidene vil oppdateres jevnlig.
  Vi ønsker alle medlemmer velkommen til en ny sesong, fylt med masse tennisglede.

Vennlig hilsen
Styret i Berg TK

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.